Plejecenter Skovgaarden anbefaler Demensliv.

I Mariagerfjord Kommune og på Plejecenter Skovgaarden har jeg samarbejdet med Mapia / Demensliv i flere år.

Mapia arbejder altid helhjertet med tingene og man er sikker på, at tingene er som de skal være.
Der er struktur, og det hele kører bare som det skal.

Masser af idéer og et godt team.
Går du med en tanke om et eller andet, det kan være kursus eller en ide, supervision eller undervisning m.m. som du ikke helt ved, hvordan det skal være, så ringer man bare til Mapia.
De er altid fuld af gode tanker eller idéer og ser tingene fra andre synsvinkler. De bidrager samtidig til, at de gode idéer kan vokse sig større.

Når man vælger at bruge Mapia som samarbejdspartner, er man sikker på, at der sker noget spændende og nogle gange anderledes ting for at forstyrre os alle på en god måde.
Det mener jeg også, der er brug for.

Supervision
Jeg har brugt Maria meget til supervision af personalet.
Maria er fantastisk nem at samarbejde med og enorm god til at se og føle små detaljer hos personalet, som er vigtige at bringe frem.
Hun fanger små nuancer og går tæt på personalet, selvom det godt kan være lidt grænseoverskridende for den enkelte medarbejder i starten.
Jeg synes dog dette er ekstremt godt og givende for netop at komme ind til det, det handler om.
Maria er også altid reflekterende over egen praksis og er rigtig god til at samle personalet op, hvis der er brug for det.
Samtidig står hun altid til rådighed ved tvivl med gode råd og vejledning.

Spændende og anderledes.
Hos Mapia er der også andre undervisere, som er lige så fantastiske som Maria og desuden et stort netværk, som de bruger aktivt og sætter os i forbindelse med når vi har brug for det.

Stor faglig viden
Maria har en stor faglig viden, som hun gerne deler ud af.
Når hun underviser / giver supervision sørger hun altid for at sætte teorier på den faglige dialog, som er særlig vigtig. Det er altid godt at repetere den faglige viden og lade personalet reflektere over egen praksis.
Maria udfordrer os altid. Det er super godt for hvis vi skal ændre noget, kan man starte ved en selv. Hun er også er god at reflektere sammen med samtidig med at hun er god til at spørge ind. Det skaber alt sammen tillid og tryghed.

Maria er bare et fantastisk dejligt menneske, som er man stoler på, og hun yder altid sit bedste – hver gang man er sammen med hende.

Dorthe Brix Lynge Isaksen,
Centerleder
Plejecenter Skovgården,
Mariagerfjord Kommune
Scroll to Top